Legal Tech


Legal Tech is een onmisbaar middel, maar mag nooit ten koste gaan van het doel. Tech zit in ons DNA. Moeilijke dingen makkelijk maken, daar staan wij elke dag weer voor op. We zijn de super-users van verschillende oplossingen. Ons Tech-team o.l.v. Christine Beck is op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en test deze voortdurend. Met Zwitserse precisie, elke dag. Behalve testen, implementeren we diverse oplossingen ook bij onszelf. 

Sharing is caring

Wij werken eerst zelf met nieuwe Legal Tech software, gebruiken het samen met klanten en implementeren het daarna bij onze happy customers. Sommigen zeggen dat dit riekt naar kannibalisme, wij geloven in continue innovatie. Wie weet wat er over drie jaar aan software is, mag het zeggen.

Solutions

Contracten opstellen, onderhandelen (versie beheer) en ondertekenen, contracten analyseren, corporate housekeeping, entiteiten management, contractbeheer, Legal Business Intelligence, due diligence, juridische procedures, audits en closing binders.

Software gebaseerd op de nieuwste doch bewezen technologie. Artificial Intelligence, (un)supervised machine learning, blockchain, eDiscovery. Het lijken zo maar wat termen. Maar wij werken ermee.


Een aantal van onze partners:

Meer weten over de verschillende Legal Tech aanbieders op de Nederlandse Markt? 

Bekijk hier de nieuwe Legal Tech Map 2021 met een overzicht van Nederlandse Legal Tech aanbieders, en leer alles wat je moet weten om de juiste software aan te schaffen!