Over ons

Legal Wing is dagelijks bezig met innovatie binnen het juridische domein van ondernemingen. Wij zijn ervan overtuigd dat Legal Tech een onmisbare tool is voor procesefficiëntie, maar het mag nooit het doel zijn. Ons doel is om juridische processen efficiënter en accurater te maken en het werk van juristen aangenamer.

Legal Tech begrijpen en er effectief gebruik van maken zijn twee totaal verschillende werelden. Als innovatieve en ervaren juristen identificeren wij gemeenschappelijke uitdagingen en brengen wij de wereld van legal en technologie samen in één dienst. Zo maken we Artificial Intelligence oplossingen beschikbaar voor elke organisatie.

Bij Legal Wing geloven we sterk in de krachtige combinatie van mensen en technologie. Alles wat we doen begint met een menselijk aspect om te begrijpen hoe jouw organisatie en juridische werkstromen zijn ingericht, om met elkaar te verbinden en om jouw operationele proces te interpreteren. Door de kick-off menselijk te maken, garanderen we de kwaliteit van de beste software-oplossingen op basis van jouw behoeften.

Legal Wing is een spin-off van The ROOM, dat al meer dan 20 jaar de drijvende kracht is achter technologische vooruitgang in de conservatieve M&A wereld. Otto Wilten (oprichter van the ROOM en medeoprichter van dataroom provider Virtual Vaults) deelt zijn kennis en ervaring op het gebied van automatische data extractie en analyse om verder te gaan dan de M&A markt. Door een nauwe samenwerking kan Legal Wing terugvallen op tientallen jaren kennis over innovatie binnen het juridische domein.

We are your Legal Wing