Document Discovery

Document review (eDiscovery) en analyse voor fraudeonderzoeken, rechtszaken, en compliance reviews.

De controle van documenten blijft een van de duurste en moeilijkste aspecten van discovery. Vooral in complexe en grootschalige geschillen en onderzoekszaken. De door Legal Wing beheerde document discovery biedt aanzienlijke cross-functionele expertise in combinatie met toegang tot de beste AI-gebaseerde eDiscovery technologie.

Technologische expertise

Legal Wing brengt een unieke combinatie van machine learning algoritmes naar het proces van geschillen en onderzoeken. Door gebruik te maken van AI-gestuurde documentanalyse identificeert Legal Wing snel afwijkende resultaten en aandachtsgebieden.

Direct inzetbare oplossingen

Met onze ready-to-use software kunnen wij snel met de beoordeling beginnen. Wij stemmen de scope af en passen deze aan naar de specifieke kenmerken van jouw deal. Wij schalen eenvoudig op om zelfs de meest agressieve deal-gedreven tijdlijnen te halen.

Efficiënte inzet van mensen

Stel uw juridische professional in staat om snel in te zoomen op relevante informatie, waardoor onze cliënten kosten en baten beter kunnen evalueren.

Onze andere services

Ondersteuning voor, tijdens en na due diligence bij fusies en overnames, financieringen en bedrijfsherstructureringen. Lees verder.

Managed contractanalyse, -beoordeling en -vergelijking voor verschillende soorten overeenkomsten en bedrijfstakken. Lees verder.

Onafhankelijk advies en ondersteuning over hoe legal tech-oplossingen jouw organisatie en haar workflows effectief ondersteunen. Lees verder.

Krijg grip op jouw juridische projecten en processen met onze Interim Legal Support of een toegewijde Legal Project Manager. Lees verder.