Managed Contract Review​

Managed contractanalyse, -beoordeling en -vergelijking voor verschillende soorten overeenkomsten en bedrijfstakken.

Door contracten (projectmatig en doorlopend) efficiënt te beoordelen, kan de jurist direct tot de juridische kern komen en actie ondernemen. Wij organiseren contracten en gebruiken AI om relevante bepalingen automatisch te abstraheren in overzichtelijke rapporten en dashboards, zodat jij datagedreven commerciële beslissingen kunt nemen.
Voorbeelden zijn M&A due diligence, het inlezen van records in een CLM-systeem, het opstellen van de best mogelijke template contracten op basis van de meest geaccepteerde contractsvoorwaarden, of het identificeren van nodige contractswijzigingen na nieuwe regelgeving.

Technologiegedreven

Om de efficiëntie te verhogen en processen te automatiseren, integreren wij diepgaande, op AI gebaseerde technologieën in onze workflows, waaronder kunstmatige intelligentietools en contractmanagentystemen. Stel de legal expert in staat om efficient juridische documentatie te beoordelen en te analyseren, en deze inzichten en kennis toe te passen bij het nemen van strategische besluiten.

Automatisering van standaard werk

Geen dagelijkse ad hoc legal review meer, maar volledige inzichten en proces workflows die juridische experts in staat stellen om uit te blinken in hun strategisch advieswerk. Door de druk van standaard werk te verminderen door automatisering, maken we tijd vrij om de legal afdeling te laten excelleren.

Legal business intelligence

Run de juridische afdeling als een bedrijf met direct bruikbare analyses. Door technologie, processen en kennis samen te voegen, levert Legal Wing strategische juridische inzichten die de kosten verlagen, risico's beperken en de organisatie meer controle verschaffen.

Breed inzetbaar

Met onze ready-to-use tools kunnen we snel aan de slag. We stemmen onze contractanalyse af op de specifieke kenmerken van jouw type overeenkomst en organisatie. Variërend van NDA's tot complexe corporate documenten en financiële overeenkomsten.

Om meer te weten te komen over onze diensten, kan je hier onze Managed Contract Review brochure downloaden

Onze andere services

Ondersteuning voor, tijdens en na due diligence bij fusies en overnames, financieringen en bedrijfsherstructureringen. Lees verder.

Onafhankelijk advies en ondersteuning over hoe legal tech-oplossingen jouw organisatie en haar workflows effectief ondersteunen. Lees verder.

Krijg grip op jouw juridische projecten en processen met onze Interim Legal Support of een toegewijde Legal Project Manager. Lees verder.

Document review (eDiscovery) en analyse voor fraudeonderzoeken, rechtszaken, en compliance reviews. Lees verder.